Producători

Anpc

Newsletter

SPRAY LACRIMOGEN TIP PISTOL GLOCK 19 Afisare la marime maxima

SPRAY LACRIMOGEN TIP PISTOL GLOCK 19

RMG19

Disponibilitate: Livrare 48 H

300,00 lei

Noul spray lacrimogen tip pistol  Glock 19 este o noutate in domeniul autoapararii  care se adreseaza barbatilor avand un design deosebit de atractiv.

Este replica 1/1 a celebrului model Glock 19 folosit de catre politie in mai multe state ale lumii. Simpla scoatere din buzunar si indreptarea acestuia impotriva agresorului il va descuraja pe acesta instant de a mai initia o agresiune impotriva dumneavoastra .

Tubul de gaz pe care acesta il contine montat in corpul sau poate ramane fixat in interior tot timpul fara a exista nici un risc de declansare accidentala datorita faptului ca pistolul este dotat cu piedica impotriva descarcarilor accidentale .

Tubul de gaz contine Oleoresin Capsicum care este o substanta extrasa dintr-o specie de ardei iute .Aceasta substanta irita ochii si mucoasele producand ,lacrimare ,durere si orbire temporara incapacitand total agresorul. Efectul este unul foarte dureros, dublat de ingreunarea accentuata a respiratiei.

Pachetul contine pistolul + un tub de gaz ultra iritant.

Vezi optional, REZERVE / tuburi de gaz ultra iritant.

NU NECESITA PERMIS DEOARECE :

a.Nu foloseste munitie cu capsa si incarcatura detonanta

b.Nu propulseaza proiectil pe teava

c.Nu produce explozie ,flama sau zgomot foarte puternic

NU NECESITA PERMIS, DAR NU SE VINDE PERSOANELOR SUB 18 ANI !

Tubul de gaz se schimba / monteaza usor, in cca 10 secunde. Raza de actiune a acestui pistol este de maxim 4m, dar efectul cel mai bun il are la o distanta de 2 -2.5 m.Posibilitatea unei pulverizari continue este utila in cazul unui atacator in miscare sau in cazul unui grup de agresori.

Efect post-traumatic asupra agresorului de peste 30 minute. Usor de purtat, dimensiuni compacte,optional se poate achizitiona si toc cu prindere la centura sau ham.

Lungime teava : 175 mm

Inaltime : 120 mm

Latime maner : 55 mm

Greutate : 400 gr

Material : ABS

Niciun comentariu

Scrie un review

SPRAY LACRIMOGEN TIP PISTOL GLOCK 19

SPRAY LACRIMOGEN TIP PISTOL GLOCK 19

Scrie un review